För mäklare

Denna sida innehåller det mesta som mäklare kan tänkas vilja veta. Finns det något annat ni vill veta är det enklast om ni mailar brfmyntet.malmo@gmail.com.

Förening: Brf Myntet, bostadsrätt alltsedan uppförandetiden (1937)
Kommun: Malmö
Församling: Möllevången-Sofielund
Byggår: 1937
Hiss: Nej
 
Avgift: Vi har en policy på att höja avgiften med 2% årligen, för att hålla jämna steg med höjda kostnader, istället för att göra klumpvisa höjningar.
TV och Internet: Föreningen är ansluten till Kabel-TV via Telenor och Bredband/Internet via Ownit 100 Mbit. Bredband/Internet är ett tillägg på 199:- på avgiften. Det finns möjlighet att teckna förmånligt digitaltelefoniabonnemang via Ownit.
Försäkring: Föreningen har inkluderat bostadsrättstillägget i sin försäkring, vilket gör att de enskilda medlemmarna inte behöver ha detta.
Parkering: Boendeparkering råder i området. För att få tillstånd till boendeparkering måste man vara folkbokförd i området. Det finns även garage som kan hyras i närliggande fastigheter om man kontaktar de företagen.
 
Fastigheten:
 - Föreningen har en fin och grönskande innergård med tillgång till gemensamma utemöbler och grill. Cykelparkering under tak finns att tillgå på innergården.
 - Tvättstugan är belägen i källaren och är utrustad med två nya tvättmaskiner (utbytta 2013), en torktumlare (ny 2016), ett torkrum (ny luftavfuktare 2009) och mangel.
 - En gästlägenhet med två sängplatser + WC finns i Ronnebygatan 20 första våningsplan.
 - En festlokal med tillhörande WC finns belägen i källaren på Ronnebygatan 20; den rymmer ca 40 personer. Låsbart cykelrum finns också i källaren.
 
Stammar och renoveringar:
 - Elstammar renoverades senast 1995
 - År 1995 renoverades vattenstammarna
 - Ny värmeväxlare/fjärrvärmecentral installerades 2018
 - Avloppsstammar relinades 2012
 - Fönsterrenovering skedde senast 1986. Då belagdes originalfönstren med aluminiumplåt utvändigt, för att skydda fönstren från väder och vind
 - Taket är belagt med plåt, detta skedde 1998
 - Fasaden renoverades år 2005
 
Förråd: Till varje bostadsrätt ingår ett källar- och ett vindsförråd


 
 
Underordnade sidor (1): Bilder